GRAD SVETA NEDELJA
E-REFERENDUM
Za registrirane korisnike
E-mail:
Lozinka:
Još niste registrirani?

Zaštita privatnosti

Grad Sveta Nedelja objavljuje referendumska pitanja kako bi gradska uprava imala što bolji uvid u mišljenje svojih stanovnika o svim pitanjima bitnim za našu zajednicu, stoga e-referendum mora biti što precizniji i s relevantnim rezultatima. Kako bismo onemogućili zlouporabe i dvostruko glasanje, pristupili smo rješenju s registracijom.

Korisnici koji žele aktivno sudjelovati u rezultatima e-referenduma, glasati i/ili komentirati teme, moraju se prvo registrirati. Prilikom registracije korisnici su upitani za neke osobne podatke (ime, prezime, e-mail adresa, godina rođenja) koje daju svojevoljno i pod privolom.

Osobni podaci korisnika koje prikupimo na ovoj stranici služe radi statističkog i što točnijeg funkcioniranja ove stranice i neće se koristiti u bilo koje druge svrhe niti će biti ustupljeni bilo kojoj trećoj strani. Podaci poput e-mail adrese i imena pohranjeni su i kriptirani tako da osim administratora i samog korisnika nitko ne može do njih doći. Lozinka je kriptirana tako da je poznata samo korisniku.

Korisnik može u bilo kojem trenutku obrisati sve svoje podatke iz naše baze (u menuu, u rubrici "Login podaci", ako klikne "Obriši me").

E-referendum koristi kolačiće (cookies). To su tekstualne datoteke koje služe radi boljeg funkcioniranja ove stranice. Kolačiće pohranjujemo u uređaje registriranih korisnika uz njihov pristanak. Oni mogu biti obrisani u bilo kojem trenutku (potražite postavke u svome pregledniku --> privatnost --> kolačići (cookies). Ako registrirani korisnik odluči obrisati kolačiće ovih stranica, neće više moći glasati niti komentirati njihov sadržaj dok se ponovno ne prijavi.

Ove stranice prilikom ispunjavanja bilo koje forme koriste Google Captcha. To je dodatak koji provjerava da niste robot dok šaljete bilo kakve podatke u naš sustav, što je dodatna zaštita siguosti podataka naših korisnika.

Podaci naših korisnika su kriptirani, čuvani i zaštićeni na serveru. Grad Sveta Nedelja drži do Vaše privatnosti i poštuje prava svojih korisnika.

OK, shvaćam

Ako imate dodatnih pitanja, pošaljite nam upit mailom.

Grad Sveta Nedelja | Privatnost | Uvjeti korištenja