GRAD SVETA NEDELJA
E-REFERENDUM
Za registrirane korisnike
E-mail:
Lozinka:
Još niste registrirani?

Prije pokretanja projekta ili donošenja odluka bitnih za lokalnu zajednicu, želimo čuti što naši građani o tome misle.

Što je E-referendum?

E-referendum je način da građani sudjeluju u raspravi o ulaganjima i trošenju javnog novca na području Grada Svete Nedelje. Ovdje postavljamo pitanja na koja građani daju svoje mišljenje. Vodstvo Grada Svete Nedelje uzet će u obzir mišljenje svakog našeg sugrađanin.

E-referendum je savjetodavne prirode i nije obvezujući. O projektima odlučuje prvenstveno Gradsko vijeće Svete Nedelje, ali E-referendum nam daje uvid u želje naših građana i rezultati će svakako biti uzeti u obzir prilikom donošenja odluka.

Tko može sudjelovati?

Svaki građanin koji stanuje na području grada Svete Nedelje. Iako glasati mogu i maloljetne osobe, u glavni rezultat se ubrajaju samo punoljetni građani, a glasovi maloljetnika se prikazuju posebno. Također, glasati mogu i neki građani koji ne žive u Svetoj Nedelji, ali imaju interesa od naših projekata (npr. oni koji rade, planiraju se doseliti ili planiraju investirati u Svetu Nedelju). Njihovi glasovi nisu uračunati u glavni rezultat, ali se izdvajaju posebno i uzimaju u obzir.

Može li se glasati više puta na istom referendumu?

Da, ali se neće ubrojiti kao novi glas, već će se samo vaš glas promijeniti.

Molimo Vas da budete iskreni prilikom odgovaranja kako bismo dobili što realniju sliku onoga što naša lokalna zajednica želi. Hvala svima koji sudjeluju u našim ispitivanjima.

Dario Zurovec, gradonačelnik Svete Nedelje

OK, shvaćam

Ako imate dodatnih pitanja, pošaljite nam upit mailom.

Grad Sveta Nedelja | Privatnost | Uvjeti korištenja